Puigdemont, una vocació eclipsada pel vel de Neptú

La carta de Puigdemont, és la carta d’algú influent i amb influencies que veu sotmès el seu destí a designis col·lectius. La combinació del Sol a Capricorn i Ascendent Verge ens parla del sentit de la responsabilitat i actitud de servei. Mercuri, emplaçat a la Casa 5 (l’auto-expressió creativa), és el regent del Ascendent Verge i del Mig Cel (M.C. la professió i la projecció social) a Geminis, lo qual ens parla tant de la seva professió periodística com del seu talent per a la comunicació i la gestió de la informació. Aquest caràcter mercurial, en aquest cas, és el d’una intel·ligència racional i pragmàtica, gràcies a la influència de l’element Terra (45% de la carta), del signe Solar Capricorn i l’Ascendent Verge que donen estructura al pensament, fent-lo més concret i menys volàtil. A més, Saturn símbol del pensament pragmàtic i racional, emplaçat a Aquari en posició angular a Casa 6, te un pes molt important donat el paper de regent del Sol i la seva posició angular. Aquest Saturn ens parla de la capacitat de treball disciplinat i dedicació en tasques innovadores. Només cal veure la seva dedicació, durant els anys 90 i dins la seva tasca periodística, a les noves tecnologies aplicades a la informació, fins arribar a participar en crear i dirigir l’Agencia Catalana de Noticies des del 1999 al 2002, per donar-nos compte del pes d’aquests factors de la carta situats angularment a Casa 6.

carta-natal-1

Amb sis planetes angulars, incloent el Sol i la Lluna, en punts clau de la carta, denota que és una persona que destaca per sobre de la mitjana. Sol angular a la Casa 5 (l’auto-expressió creativa), Júpiter en conjunció exacta al Descendent Casa 7 (les relacions i els vincles associatius), Urà i Plutó en conjunció sobre l’Ascendent, i per acabar, Saturn el regent del Sol, en conjunció a la Lluna i angular a la Casa 6 (la salut, la nostra actitud en el treball i la vida quotidiana).

Com deia al començament és una persona influent i amb influencies, però és una persona que es mou i se sent més còmode en l’àmbit de lo personal i en les relacions pròximes ja que tot el pes dels planetes estan a la zona sud de la carta. És una persona amb ambició i projecció social (Sol a Capricorn), però que no busca protagonismes i se sent més còmode treballant en un segon pla (Ascendent Verge).

Tot i el seu pensament pragmàtic, també és un idealista. Júpiter angular a Casa 7 i al signe de Peixos, idealitza les relacions i al mateix temps dona un gran poder socialitzador, amb un caràcter afable i empatia emocional. Aquest emplaçament de Júpiter (080 38’ de Peixos) angular a Casa 7 (080 51’ de Peixos) de la carta de Puigdemont és el mateix emplaçament del Mig Cel (Professió i projecció social) de Mariano Rajoy (080 57’ de Peixos). Això astrològicament simbolitza que Puigdemont alimenta l’èxit en la projecció social de Rajoy i que Rajoy amb la seva projecció social alimenta les relacions associatives de Puigdemont.

Tots dos han estat rebent l’impacte de Neptú, en trànsit per Peixos, al mateix temps i amb efectes molt diferents. Amb Rajoy ja ho explico en l’anterior article. En el cas de Puigdemont el dia 10 de Gener del 2016, quan es investit president, Saturn en trànsit per Sagitari fa quadratura exacte (la primera de tres consecutives al llarg de l’any) amb el Plutó natal en conjunció al Ascendent, mentre que Neptú en trànsit esta a 70 47’ de Peixos i s’apropa a la conjunció exacte amb Júpiter (080 38’ de Peixos) que es donarà el dia 5 de Febrer del 2016, entrant difinitivament a Casa 7 el dia 11 de Febrer del 2016. El primer trànsit de Saturn ens indica que s’obre un període de transformar, regenera i reconstruir (Plutó), estructures obsoletes (Plutó-Saturn) amb dificultats i pocs recursos (Saturn). Aquest és un trànsit que implica personalment pèrdues i restriccions econòmiques, dificultats de tota mena per assolir els objectius.

Per altra banda el trànsit de Neptú per la Casa 7 de Puigdemont ens indica que hi ha una sobrevaloració idealitzada de les relacions amb tots aquells amb qui manté una relació associativa, una visió idealitzada exaltada que no deixa veure les dificultats i problemes reals amb claredat. Aquest és un trànsit que anuncia confusió, mals entesos, renuncies i desil·lusions en les relacions contractuals, relacions amb advocats, representants i consellers, així com la relació matrimonial representada també per la Casa 7.

 

transits3
Carta de trànsits del dia 10 de Gener del 2016

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close