El Disseny Humà en paraules del seu fundador

El sistema de Disseny Humà no és un sistema de creences. No requereix que creguis en res. No és ni historia ni filosofia. És un mapa concret a la naturalesa del ser, una fulla de ruta al teu codi genètic. Aquesta habilitat de ser capaç de detallar la mecànica de la nostra naturalesa amb tanta precisió és òbviament profunda perquè revela la nostre completa naturalesa amb totes les seves subtileses. El Disseny Humà obre la porta al potencial del amor a un mateix, al amor a la vida y al amor als demés mitjançant l’enteniment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close