Què és l’astrologia?

A vegades es bo retornar a les bases i preguntar-se de nou conceptes clau per esclarir idees i evitar tergiversacions. En el proses d’acotar conceptes sovint ens trobem com recollint la roba de la bugaderia o gaudint de l’ordre i pulcritud de l’estança després de fer dissabte. De tan en tan, cal fer net en el nostre armari de conceptes.

Què és l’astrologia?

És la ciència, o saber ancestral, que ens permet estudiar i conèixer la relació que hi ha entre els cossos celestes amb els objectes animats e inanimats, i els successos e interaccions que entre ells ocorren, en el nostre planeta (és un greu error creure que només a nivell humà).

L’astrologia ens ensenya que en l’univers hi ha harmonia i simetria i que cada un és part d’un tot. S’hauria d’entendre per tant, com una filosofia que ajuda a explicar la vida i els seus successos, no merament com un art de predir auguris. El seu propòsit no és culpar els planetes del que ens passa sinó al contrari, aprendre a conèixer-nos per mitjà de la indicació planetària, la seva influència no és determinisme és el fet de que formem part d’un sistema natural major amb les seves pròpies pautes, en el qual les nostres decisions son el que acaba per determina la nostre experiència. El llenguatge simbòlic de correspondències i analogies ens porta sempre de nou a nosaltres mateixos en un discurs parabòlic. Quan veiem clarament el nostre propi ésser integrat amb un cosmos, descobrim noves qualitats en les nostres vides. I Les nostres accions es tornen més productives al adquirir un sentit i una finalitat  més determinada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close