Marine Le Pen sota la mirada astrològica

Marine Le Pen candidata al partit d’ultra dreta Front Nacional, mostra en la seva carta natal els forts lligams amb les postures tradicionals en l’emplaçament d’una Lluna molt aspectada a Capricorn. Aquesta Lluna a Capricorn combinada amb Saturn a Àries en quadratura amb Mart dona una expressió emocional continguda, freda i racional juntament amb un tarannà desafiant i autoritari.

Le Pen

L’Ascendent Balança juntament amb el Sol a Lleó atorga una especial habilitat social que conjunta intel·ligència, sensibilitat i suspicàcia en les relacions socials junt amb qualitats de lideratge carismàtic. Aquesta qualitat de líder es expressada per un Sol en estreta conjunció amb Mercuri, però sense aspectes, aïllats de la resta de la carta, manifestant les qualitats del Sol al seu signe regent quasi en estat pur, buscant protagonisme i gaudint de ser el centre d’atenció. Aquest és un Sol eloqüent amb una aguda intel·ligència intuïtiva (Sol conjunció Mercuri a Lleó).

Marine Le Pen comparteix amb Emanuel Macron la característica apassionada d’un Sol en Signe de Foc, els dos tenen un equilibri de forces entre els elements de Foc i Terra, oscil·lant entre l’acció dinàmica apassionada i la visió pragmàtica que busca estabilitat.

Si mirem els trànsits pel dia de les eleccions, 7-5-2017, en la carta de Marine Le Pen, veiem que la quadratura en T que ens porta acompanyant durant tot aquest any i part del anterior, entre Júpiter, Urà i Plutó, està alineada amb els eixos Ascendent – Fons del Cel – Descendent, de la carta de Marine Le Pen.

Transits Le Pen

No podem estar segurs de l’hora de naixement de Marine Le Pen, però de ser prou ajustada estaríem parlant d’una conjunció molt propicia de Júpiter amb l’Ascendent, un Plutó alineat amb el FC i el MC, i un Urà en conjunció amb Saturn a Casa 7. Aquest aspecte en forma de triangle ens indica que el punt de fuga de la tensió de forces es crucial, just al punt oposat a Plutó, el MC a Càncer de la carta de Marine Le Pen. Aspectes prou propicis com per pensar que te moltes possibilitats de guanyar. Una altre forma d’analitzar les possibilitats del candidat, és amb la sinastria de la respectiva carta mundana, en aquest cas la representativa de l’actual V República Francesa. Com sempre hi ha més d’una carta possible, però si seguim la font de Liz Greene http://www.astro.com/nat/natfr_s.htm, trobem que amb la carta del dia 6-10-1958 a les 18:30 en sinastria amb la carta de Marine Le Pen te moltes conjuncions propicies; Sol-Mercuri de la carta de la V República en conjunció al Ascendent de Marine Le Pen, Ascendent de la carta de la V República en conjunció al Saturn de Marine Le Pen, MC de Marine Le Pen en conjunció a la Lluna a Càncer (símbol femení) de la carta de la V República i Urà de la carta de la V República en conjunció al Sol-Mercuri de Marine Le Pen.

Sinastria Le Pen-V Rep

De guanyar les eleccions Marine Le Pen, s’acusarà com a causa l’abstenció de bona part de l’esquerra que aquest cop no ha volgut fer front comú amb el partit socialista-liberal de Macron. Però també haurem de pensar que les estrelles han tingut alguna cosa a veure.

Font dades natals: http://www.astro.com/astro-databank/Le_Pen,_Marine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close