Urà i la visió transcedent actualitzada de l’astrologia

En qualsevol moment de la nostre vida ens podem trobar amb la necessitat d’explorar amb més profunditat la nostre carta natal, ja sigui buscant respostes a esdeveniments inesperats o a moments crucials de la vida que demanen una visió més amplia. La interpretació de la carta natal no és una cosa fixa, com tampoc ho és la nostre personalitat. La carta natal te un caudal d’informació que mai s’acaba, representa un mapa del recorregut vital que es va actualitzant al mateix temps que l’anem recorrent, és quelcom dinàmic que es va concriant al mateix temps que anem recorrent la nostre vida. És un mapa amb un munt de possibilitats a les que només les nostres accions i eleccions individuals donen vida.

Creure que podem fixar la nostre personalitat en una definició tal com fixem una imatge en una fotografia és caure en un engany o falsa percepció. El que som no està determinat en lloc més que en les nostres accions, les nostres eleccions i sobretot els nostres vincles. Tot i així som un potencial de possibilitats i de limitacions al mateix temps. El que ens aporta la carta natal, és un mapa d’aquestes possibilitats i limitacions que heretem al néixer. Però nomes nosaltres amb les nostres eleccions donem vida a aquests potencials latents.

Tal com ens indiquen els significants del planeta Urà; originalitat, creativitat, genialitat, novetat, canvi e innovació. Urà, planeta representant de l’astrologia i símbol de la incertesa, ens mostra que la certesa del que som no existeix. Pot ser per això l’actualització de l’astrologia , associada a irrefutables prediccions malaltisses, és un fet necessari.  Aquesta astrologia d’origen medieval, tradicionalment predictiva i al servei de monarques, aristòcrates i adinerats ben pagadors, més preocupats per mantenir o millorar possessions i poltrones on acomodar culs greixosos poc aptes per al moviment i adaptació al canvi, adquireix un aire decrèpit i acaba emanant un ranci tuf a podrit fruit de la manca d’aire fresc, renovació i necessària originalitat per a la higiene mental. Es fa necessari doncs una astrologia humanista que ensenyi la verdadera dimensió espiritual i transpersonal. És aquest un fet necessari per a transcendir aquesta polaritzada i desequilibrada etapa materialista que vivim, ja finida o en procés de finiquitació, cap una visió de transcendència on les necessitats de l’ànima prenguin preponderància per sobre de les necessitats materials més barroeres i ximples que avui abarroten i comprimeixen les nostres vides. Un just equilibri entre les necessitats del cos i l’ànima que permeti fruir la creativitat humana en aquest nova etapa uraniana que albira.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close