Leonard Cohen i la mística mundana

Leonard Cohen mostra un vincle molt profund amb l’onada emocional al tenir el Sol de Personalitat a la Porta 6 – El Conflicte, la porta de la Fricció, font i origen de tota la freqüència emocional. La Porta 6 del seu Sol inserida en la Creu d’Encarnación de l’Angle Esquerre del Pla Mundà, ens parla de la immersió en el món material i quotidià a través de les crisis i el conflicte de les relacions, l’acostament a la intimitat i el seu revers , la fricció.

És a més un Manifestador emocional a través del Canal de Transitorietat, un canal que aboca el ser a les expectatives i al canvi, a la recerca d’experiències noves. És el canal creatiu del circuit d’abstracció (experiència). És un canal emocional purament manifestador que porta pel camí que va de l’ànsia de tenir experiències en la vida (Porta 36) a l’expressió de la pròpia experiència (Porta 35). Representa la veu de l’experiència que ha provat moltes coses a lo llarg del seu viatge (per la seva connexió a la gola).

Aquesta energia emocional ve estimulada pel motor de l’arrel que imprimeix més pressió i energia motriu al centre emocional, connectats pel Canal de Síntesi. Un canal amb el disseny implícit de la sensibilitat, el canal de tocar i ser tocat. És el canal on s’expressa el festeig, el vincle de pertinença al grup i la participació mística, la parella i la gestió dels recursos materials. Té un aspecte místic a través de la unió amb lo sagrat i un altre aspecte més mundà en la unió amb les persones, la parella i els recursos materials. Expressa la realitat dual de lo místic i mundanal relacionat amb el sentit de pertinença a una totalitat major, participació mística del grup individuo/col·lectiu, la ingesta d’aliment que implica l’adquisició de les propietats del mateix aliment/mana, el matrimoni sexe/hierosgamos. És la base dels vincles i del circuit de la mística, on es forgen les bases de la nostra vida mística i espiritual.Leonard Cohen-Carta de Rave

El disseny de Leonard Cohen és un disseny partit, d’una banda tenim aquests canals vinculats a l’onada emocional manifestadora. Per l’altre banda tenim al Canal de la Forma perfeccionada dissenyat per sobreviure d’acord al seu comportament perfeccionat i enfocat en la presència del moment. Una intuïció que guia cap a un procés de millora que només pot basar-se en intuïcions espontànies i que en el cas de Leonard Cohen es manifesten a través de l’experiència. Però per tancar aquest circuit partit en la seva definició, buscarà manifestar i expressar-se des de la Porta 20 – La Contemplació, la porta de la percepció del ser en el moment present, la expressió existencial del jo. O des de la Porta 54 – La Ambició, buscarà impulsar-se per progressar i ascendir socialment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close