La lectura del rostre de Salvador Dalí

La morfologia del rostre de Salvador Dalí coincideix molt bDali 1é amb les característiques destacades de la seva carta astral. D’aquesta morfologia en podem destacar un modelat principalment pla amb alguns abollaments als pòmuls, front i mentó. Lo que indica una relació amb l’entorn tensa, de contenció apassionada. Te una pronunciada retracció
latero-nasal alta amb pòmuls alts que indica un idealisme apassionat e introvertit, amb una expressió emocional controlada. Te un alt grau de tonicitat, especialment dels òrgans sensorials, un perfil en pinyó i una zona cerebral dominant molt ben definida. En termes generals aquest trets fàcilment detectables amb les fotografies disponibles, dali 3defineixen una persona amb una gran curiositat i habilitat per explorar el món des de la atalaia d’una ment molt activa, analítica, reflexiva i amb una fèrtil imaginació.
A més a més d’una aguda inteligencia hi ha capacitat resolutiva i sentit pràctic, es a dir una capacitat de materialitza i dur a un terreny pràctic la fantasia d’una ment molt activa i rica. Però que sempre buscarà el refugi de la seguretat emocional que li proporciona un entorn conegut de la seva elecció. En general la morfologia de Dalí respon al tipus de Retracció Tónica amb modelat pla, es a dir, persona de caràcter molt sensible i reservada, que generalment actua a
la defensiva y tendeix a l’aïllament. Te un alt grau dali perfil.jpgd’independència i sempre busca actuar en àmbits de la seva pròpia elecció. Al haver una expansió cerebral dominant (ben sostinguda i compensada per una part inferior que s’ocupa de la part resolutiva, de l’acció i la verbalització) hi ha una expressió original del pensament i bona capacitat directiva, però amb una forta tendència a l’acció individual, més que al treball en equip.

dali 2salvador-dali-yoko_2416911b

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close