Analisi de la carta de disseny humà d’Antoni Gaudí

No és fàcil explicar en un llenguatge planer que pugui arribar a tothom la lectura d’una carta de Disseny Humà. Però ho intentaré, ja que en les cartes que aniré exposant aquí només caldrà descriure les parts més significatives. Son cartes de persones famoses per la seva obra i això facilita, com anirem veien, que sigui fàcil veure com encaixa la vida i obra amb la descripció que fa el Disseny Humà. Per començar, he escollit la biografia de Gaudí perquè per a mi, tal i com veureu, te quelcom de màgic i místic.

En la carta de Disseny Humà d’en Gaudí, veiem un tipus no energètic, manifestador emocional. Es a dir, una persona amb l’impuls i l’habilitat de manifestar o realitzar les seves pròpies iniciatives, amb  un temperament emocional fluctuant i fixe que el lliga amb un compromís molt fort a la comunitat, degut a Antoni Gaudi i Cornet cartaun fort sentit de pertinença.

La definició que veiem colorejada en el gràfic, mostra dues parts separades. La definició més important,connecta el centre de l’arrel amb la melsa i el centre manifestador, a través del canals del Judici (on tenim la Terra de personalitat a la porta 58.1 i la Terra de disseny a la porta 18.3) i el canal del Talent (amb la Lluna de personalitat a la porta 48.4 i la Lluna de disseny a la porta 16.4). Aquesta definició connecta amb el seu Sol de personalitat, situat a la porta 52.1, formant un circuit complert que permet manifestar la pressió de l’arrel, únic motor del circuit de la lògica, on Gaudí te la porta 58 i la porta 52, úniques portadores del format d’energia del circuit de l’enteniment.

El tarannà de la pcanal 58-18 insaciabilitatersona portadora d’aquesta definició és la d’una constant cerca de l’enteniment a traves del procés lògic i la consciència del gust. Un obsessiu judici per la correcció i el detall sobre allò que ell considera important, tot i que pot ser molest pels altres que ho veuen com minúcies irrellevants. A la persona li facilita el perfeccionament a traves de la concentració i la repetició. A això se sumen habilitats manuals i talent innat que cerca i estimula encara més el perfeccionament.

Una gran capacitat per canalitzar l’esforç des de la quietud, es el tema del seu Sol de personalitat a la porta 52.1. L’impuls per desafiar i corregir des de el reconeixement de la bellesa de la vida es el tema de la porta 58 on esta la Terra de personalitat. El treball sobre allò malmès, el perfeccionament a traves de la concentració fins al punt de desafiar la autoritat es el tema de la porta 18 on tenim la Terra de disseny.

Tota aquesta definició, tot i que només es una part, ja ens parla per si sola del gran Gaudí i la seva obra. Aquesta definició te molta força ja que en ella participa el Sol i la Terra de personalitat connectant amb les dues Llunes que formen la definició del Canal del Talent. A més hi ha un detall que se sol passar per alt, i es que els nodes lunarscanal 48-16 talent de personalitat estan en conjunció amb el Sol i la Terra de personalitat. Per a mi es significatiu, coneixent la biografia de Gaudí, que això indica que les persones significatives amb que s’ha trobant i l’entorn que l’ha acompanyat al llarg de la vida ha facilitat esplegar el seu rol marcat pels temes del Sol i la Terra, es a dir la Creu d’Encarnació. Quan dic això no només penso en mecenatge del Comte de Güell, si no en els mestres d’obra dels tallers artesans de barcelona on aprèn multitud d’oficis i on rep el reconeixement dels seu talent i els primers encàrrecs. Així com la facilitat i confiança que li atorguen els diferents promotors al deixa plena llibertat per desplegar el talent de Gaudí.

canal 37-40 comunidad

L’altra definició, pot ser menys important, però nomenys misteriosa i significativa. Es una definició que ens parla de la comunitat i la família, els vincles i els pactes, el matrimoni i la amistat, és el Canal de la Comunitat. La voluntat potencial pel compromís a treballar pel be dels altres. És un canal que pertany a la corrent mística, a la consciencia de la sensibilitat d’un ser que se sent una part que busca formar part d’un tot més gran.

Per altra banda i per acabar, el seu perfil es un 1.3 i les línies dominants en la mitjana de totes les portes, son la 1 i la 2. Això ens indica un caràcter molt fixe, solitari i autoritari. Centrat en els fonaments de les coses, buscant seguretat i estabilitat. Al mateix temps que impulsat per la necessitat de posar a prova les coses com a part del seu procés d’experimentació, ell mateix es porta a situacions d’inseguretat e inestabilitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close